Sobre mi
Sobre mi

Hola!,

Sóc Mireia Navarro i m’agrada explicar històries a través de les meves fotografies.

M’inspira la vida, i a la vida el que realment importa són les persones que estimem i el que compartim junts. Va ser arran del naixement dels meus fills que vaig entendre la gran importància que té la fotografia. Com qualsevol mare sóc conscient de què la vida passa massa ràpid al nostre voltant. La fotografia em permet capturar els moments irrepetibles i efímers i guardar-los com a tresors per sempre. Moments únics com el primer alè de vida d’un nadó i l’abraçada amb la qual el reben els seus pares. L’emoció de l’espera durant l’embaràs i la puresa d’un nounat o la mirada enamorada d’una parella el dia del seu casament. Però també els moments quotidians d’una tarda de jocs entre família.

Fa uns anys vaig decidir explicar no només la història dels meus sinó també la d’aquelles persones que creuen camins amb mi, ja que estic convençuda que la millor feina que es pot tenir és aquella en la que poses tota la teva passió.

M’agrada viatjar. El mar m’hipnotitza, em dóna pau i em renova i necessito sentir-lo a prop. M’agrada la naturalitat i les coses senzilles i autèntiques i això es reflexa al meu estil fotografiant.

Sóc un esperit inquiet, sempre tinc mil coses al cap i mil plans per fer. El temps lliure que em deixen els meus quatre fills el dedico a continuar aprenent per ser millor professional i persona.

Sóc tímida i no m’agrada parlar de mi, però penso que les meves fotografies poden dir-te més de mi del que jo pugui explicar. T’animo a donar-te una volta per aquí i si t’agrada el que veus posa’t en contacte amb mi i parlem!

Gràcies per visitar-me, espero que et quedis per aquí! I si em vols veure en acció, dóna-li al PLAY:

 


Continguts © 2017 Mireia Navarrosite by Bluekea