Coneix-me

Hola! M'alegro que m'hagis trobat! 

Sóc Mireia Navarro i m’agrada explicar històries a través de les meves fotografies.

M’inspira la vida, i a la vida el que realment importa són les persones que estimem i el que compartim junts. Amb les meves fotografies busco capturar aquests vincles i emocions compartides. M'agrada la naturalitat i les coses senzilles i autèntiques i això es reflecteix al meu estil fotografiant.

Va ser arran del naixement dels meus fills que vaig entendre la gran importància que té la fotografia. M'apassiona la maternitat, el viatge de creixement personal que suposa i com qualsevol mare sóc conscient de què la vida passa massa ràpid al nostre voltant. La fotografia em permet capturar els moments irrepetibles i efímers i guardar-los com a tresors per sempre. Moments únics com el primer alè de vida d’un nadó i l’abraçada amb la qual el reben els seus pares. L’emoció de l’espera durant l’embaràs i la puresa d’un nounat o la mirada enamorada d’una parella el dia del seu casament. Però també els moments quotidians d’una tarda de jocs entre família.

Fa uns anys vaig decidir explicar no només la història dels meus sinó també la d’aquelles persones que creuen camins amb mi, ja que estic convençuda que la millor feina que es pot tenir és aquella en la que poses tota la teva passió.

Per mi la fotografia no és només una manera de gaudir la vida o de generar records, també pot ser una eina d'autoconeixement, una via de comunicació per l'acció social i la concienciació o un instrument d'ajuda emocional en moments difícils. Aquest pensament em va portar a la creació de Dits Petits, juntament amb altres companys fotògrafs, amb els que oferim sessions fotogràfiques gratuïtes als nens ingressats a la UCI de neonats.

Sóc un esperit inquiet, sempre tinc mil coses al cap i mil plans per fer. El temps lliure que puc anar aconseguint m'agrada dedicar-ho a veure cinema i viatjar tant com puc. El mar m’hipnotitza, em dóna pau i em renova i necessito sentir-lo a prop.

Sóc tímida i no m’agrada parlar de mi, però penso que les meves fotografies poden dir-te més de mi del que jo pugui explicar. T’animo a donar-te una volta per aquí i per la pàgina de 40+2 Fotografia per veure històries de naixements.

Si t’agrada el que veus posa’t en contacte amb mi i parlem!

Gràcies per visitar-me, espero que et quedis per aquí! I si em vols veure en acció, dóna-li al PLAY:

 

Continguts © 2020 Mireia Navarrocreat en Bluekea