Informació
Informació

Fotografía de recién nacidos en Barcelona-Fotografia de nadons nounats-Mireia Navarro

Aquest és el meu projecte de fotografia artística familiar que busca captar moments autèntics i plens de vida. Les sessions es basen principalment en llum natural i l'objectiu és aconseguir fotografies que transmetin emocions i expliquin històries.

Fotografia de nadons nounats

Unes de les sessions que més gaudeixo són les de fotografíes de nadons nounats així que m’he especialitzat en la fotografía “newborn” com a fotògraf professional. Hi ha quelcom màgic a l'inici de cada nova vida, i per mi no hi ha res més pur i preciós que un nounat. L'amor que es respira en aquestes sessions em carrega d'energia positiva i l'emoció i felicitat dels pares en veure la feina feta em reafirma en què no hi ha feina millor. Aquestes sessions es realitzen idealment entre el dia 7 i el 10 de vida per tant és necessari contactar amb mi durant l’embaràs perquè et pugui informar de com són aquestes sessions i es reservi una data aproximada. El temps vola i un cop neixi estareu molt ocupats, és millor deixar-ho tot lligat abans.

Vols veure com són les meves sessions? Aquí t'ho explico.

Fotografia de parts

¿Us heu plantejat tenir fotografies professionals realitzades durant el naixement del vostre fill? La fotografia de parts em motiva molt i ho visc amb una especial emoció. Crec que el moment que més ens marca a la nostra vida és aquell en el que abracem al nostre fill per primer cop i conservar aquest instant per compartir-ho amb ell més endavant és d’un valor incalculable. Ofereixo realitzar aquestes fotografies de manera respectuosa, discreta i elegant. Contacteu amb mi durant l’embaràs per parlar-ne.

També ofereixo sessions d’embaràs, infantils i familiars. En el cas de que contractis una sessió de fotos de nadó nounat tindràs la opció de tenir una sessió de fotos d’embaràs a un preu especial. M'agrada oferir a cada família el que necessita així que cada sessió és única i adaptada a les seves necessitats. Triarem un entorn i una hora amb la llum adequada per treballar, ja sigui en exteriors, al meu estudi o a domicili. Es tracta que la sessió sigui una experiència en si mateixa en la qual gaudiu i estigueu relaxats.

Treballo majoritàriament a Barcelona i rodalies però m’agrada viatjar, o sigui que si em necessiteu més enllà de la meva zona en podem parlar!

Fotografía de embarazo en Barcelona-Fotografia d'embaràs-Mireia Navarro


Continguts © 2020 Mireia Navarrocreat en Bluekea