Testimonis
Testimonis

 

 

Vaig conèixer la Mireia per unes fotos impressionants d'una cesària respectada - 'humanitzada' al blog de Matter Training, i em va ser impossible no entrar a la seva pàgina web per conèixer millor la seva feina. En veure un parell de fotos, vaig tenir suficient per decidir qui volia que plasmes en imatges el meu primer embaràs i els primers dies de la petita Eira.
Estic realment contenta i agraïda amb les sessions, on la calma, la il·lusió i la paciència que transmet la Mireia, fan que tinguem unes fotos on sembla que pugui tornar a compartir la felicitat que sentia amb la meva panxa, sentir aquella olor meravellosa que fan els bebès els primers dies, tocar la seva pell tan suau o gaudir de la complicitat que ja hi havia en la mirada de la Neula, la nostra gossa. Mil gràcies Mireia, per la professionalitat dels resultats i el tracte rebut. Jo tinc clar que repetiré!

Sònia (Fotografia d'embaràs i nadó)

Per mi va ser un luxe poder tenir aquest episodi de la nostra vida guardat per sempre en un record tan preciós i fet amb tanta sensibilitat, delicadesa, amb una discreció màxima. Com més passen els dies més m'adono que és un veritable regal per a tota la vida, per a ells i per a les nostres filles, que si mai són mares no només podran pensar que la seva mare també va gestar i parir sinó que ho podran veure i viure a través de les imatges.

Mireia Navarro i família ja formeu part de la nostra història, gràcies per la feina que fas.

Lídia i Àlex (pares de Carlota, sessions d'embaràs, nounat i fotografies de part)

Experiència inoblidable. Som pares de tres nenes i la sessió amb la Mireia va ser genial. Té molta experiència amb els nadons i això es nota molt, les nenes van estar molt relaxades, el que es tradueix en el fet que els pares també. I les fotos, millors impossible. Ho recomano a tothom.

Laura (mare d’Ariadna, Clara i Eleonor, Sessió nadó)

Guau Mireia, quin fart de plorar que ens hem fet !!! Quines fotos tan precioses has fet, transmeten tot el que sentiem en aquell moment i fan posar la pell de gallina. Som molt afortunats d'haver-te tingut amb nosaltres per captar aquests instants. Sé que ha de ser molt difícil, dur i esgotador acompanyar algú durant tantíssimes hores però tu fas que sembli fàcil i formes part de la família donant calor, mimos, paraules d'ànim, conversa i carinyo. Ens has sabut acompanyar durant el part amb delicadesa i tacte, sabent on estar i com actuar en cada moment. Tens un do i el naixement del Marçal no hauria estat igual sense tu. Gràcies a les teves fotografies podem reviure un moment irrepetible a les nostres vides i emocionar-nos amb cada una d'elles perquè has sabut capturar i transmetre els sentiments tan intensos que vivíem. Aquestes fotografies són un record d'un valor incalculable per a la nostra família, en especial pel protagonista, el nostre fill. Moltíssimes, moltíssimes gràcies. No em canso de dir-ho.

Irene i Xavier (Fotografies de part)

Has compartit amb nosaltres molts moments màgics de la nostra petita família sempre amb un somriure i tracte exquisit. Unes fotografies meravelloses que formaran part sempre de les nostres vides, gràcies Mireia.

Ana (mare de l'Eloy, Sessió embaràs, Sessió nadó i infantil):

Gràcies Mireia per la sessió d’aquest dissabte...com molts pares patíem pensant que en Pol estaria inquiet però les teves bones maneres, delicadesa i professionalitat van fer que tot fos molt fàcil. Es nota que t’encanten els bebès i la teva feina. Una abraçada forta, esperem amb il·lusió el resultat que no dubtem serà preciós….

Beatriz (mare de Pol, Sessió nadó)

Gràcies per un matí tan maco com el d’ahir! L’hospitalitat de la teva família i l’experiència de veure el nostre nadó en unes fotos tan maques és una cosa que recordarem per sempre.  

Gràcies, Mireia! Estem com boigs amb aquestes fotos tan precioses!

Patricia (mare de Naledi, Sessió nadó)

Mireia és una valent, una lluitadora i sobretot una somiadora, és capaç de veure la bellesa en tot i el millor és que ho capta i comparteix amb les seves fotografíes.

Un luxe poder plasmar de mans de Mireia les imatges dels éssers que més estimem!

Rut (mare de Jorge, Sessió nadó “lifestyle”, Sessió infantil):

En un any hem vist que l'Anaïs ha crescut molt, i molt ràpid. Quan vam fer els retrats representaven unes imatges precioses de l'Anaïs. Però ara el seu significat ha canviat, són records d'uns moments efímers.

Marta i Albert (pares d’Anaïs, Sessió nadó)

Continguts © 2019 Mireia Navarrocreat en Bluekea