Informació
Informació


Fotografía de boda en Barcelona-Fotografia de casaments-Barcelona Wedding PhotographyEl dia del vostre casament és únic

Segur que us han dit moltes vegades que el dia del casament passa volant, veritat?. Passeu molt de temps organitzant fins a l’últim detall i aquell dia amb prou feines disposareu d’unes hores per viure-ho, així que el millor consell que us puc donar és que ho gaudiu al màxim. Relaxeu-vos i deixeu fluir totes les emocions. 

Rieu, ploreu, emocioneu-vos amb cada paraula que us digueu aquell dia, amb cada mirada, amb cada abraçada. De capturar tots aquests instants i convertir-los en records per sempre me n’ocuparé jo, si em trieu com el vostre fotògraf de casament.

 

“Arribarà un dia en què els nostres records seran la nostra riquesa”  Paul Géraldy

 

El dia del vostre casament és un gran esdeveniment que voldreu recordar tota la vida i l’elecció del fotògraf de casament és determinant perquè tingueu un reportatge fidel a vosaltres mateixos i del que pugueu estar orgullosos.

Durat el dia del vostre casament el meu objectiu serà capturar emocions en vosaltres i els vostres convidats, tots aquells moments irrepetibles que voldreu reviure en el futur cada cop que mireu el vostre àlbum.

 

 

El resultat seran unes fotografies de casament naturals però des d’un punt de vista creatiu que expliquin una història real, la vostra, amb tota la màgia d’aquell dia i totes les persones que us acompanyen. Sense posats artificials, amb naturalitat i espontaneïtat. Ho pots veure a la meva galeria de fotografies de casament.

M’agraden els casaments personals, organitzats amb tot detall i en el que els protagonistes sentin una connexió especial amb les meves fotografies. Si és el vostre cas, m’encantaria que ens coneixem i m’expliqueu la vostra història, per ser partícip d’ella i capturar l’essència i alegria d’aquest dia per vosaltres

 

Parlem?

 

 

Els meus compromisos com a fotògraf de casament

Us acompanyaré tot el dia per no perdre’m res.

Des dels preparatius fins a la festa.

M’entrego al 100 % en el que faig i posaré tota la meva passió

en documentar el vostre dia.

Entrega de totes les fotografies (entre 700 i 800) en format d’arxiu digital de màxima resolució en una galeria online, en un termini màxim d’un mes.

Opcional: Àlbum professional amb USB; servei preboda o postboda; còpies Fine Art.

 

 

 


Continguts © 2020 Mireia Navarrocreat en Bluekea