Informació
Informació


Fotografía de boda en Barcelona-Fotografia de casaments-Barcelona Wedding Photography

El dia del vostre casament és un gran esdeveniment que voldreu recordar tota la vida i l’elecció d’un fotògraf professional és determinant perquè tingueu un reportatge fidel a vosaltres mateixos i del que pugueu estar orgullosos.

Durat el dia del vostre casament el meu objectiu serà capturar emocions en vosaltres i els vostres convidats, amb tots aquells detalls en el que heu posat tanta il·lusió i heu invertit tant de temps en preparar. El resultat seran unes fotografies de casament naturals però des d’un punt de vista creatiu que expliquin una història real, la vostra, amb tots els moments d’aquest dia i totes les persones que us acompanyen.

El dia passarà molt ràpid i al final només quedaran els vostres records i les fotografies. Per això vull que gaudiu al màxim l’experiència i no us incomodaré ni forçaré cap situació.

M’agraden els casaments organitzats amb tot detall i en el que els protagonistes sentin una connexió especial amb les meves fotografies. Si és el vostre cas m’encantaria que ens coneixem i m’expliqueu la vostra història, per ser partícip d’ella i capturar l’essència i alegria d’aquest dia per vosaltres.

Parlem?

 

 


Continguts © 2019 Mireia Navarrocreat en Bluekea