Testimonis
Testimonis

Mireia és una gran professional, no només per la seva capacitat de capturar els moments més especials d'una manera natural sinó pels seus valors humans. Mireia sap com fer-te sentir còmode d'una manera molt poc intrusiva que li permet treure el més maco de cada persona i moment. A l'hora de presentar el seu treball ho fa de manera digital, permetent compartir tota la seva feina de manera eficient i àgil. Definitivament va ser una bona elecció per a nosaltres i altament recomanable.

Schez & Will

Així com vam poder immortalitzar els nostres sentiments de felicitat quan va néixer el nostre petit, una vegada més ens enduem per sempre la felicitat viscuda durant el nostre enllaç. No són fotos. No són imatges. Són fragments del nostre dia que desprenen les emocions viscudes cada cop que les mires. Gràcies per ajudar-nos a mantenir viu un dia tan especial.

Cristina & David

Ens va fer molt feliços trobar a la Mireia! La seva professionalitat i habilitat per a capturar alguns dels moments més íntims i preciosos de la nostra sessió preboda i del dia de l'enllaç va ser quelcom molt especial. Estem molt agraïts d'haver-te tingut per a capturar el nostre dia més especial. Realment vas captar l'essència i la màgia del nostre amor, vam estar somiant amb el nostre viatge a Barcelona tot el camí de tornada a Toronto, Canadà. Vas fer que l'experiència fos relaxada, divertida, natural i bonica. Estem molt agraïts per la teva visió, amabilitat i treball dur. Gràcies.

Shavana & Justin

Mireia va estar fantàstica al nostre casament. Tenim unes fotos meravelloses, i s'ho va manegar per capturar moments increïbles i els millors moments de la festa, i tot sense que ens adonéssim de la seva presència. Vam acabar tan contents que també la vam contractar per unes sessions familiars i amb el nostre nadó més endavant. De nou, va fer que tot fos molt fàcil amb el seu enfocament relaxat i vam tenir tantes fotos boníssimes què no érem capaços ni de triar entre elles!

Ann Sofie & Andreas

La Mireia és una gran fotògrafa, ens va captivar l'estil natural i proper de les seves fotografies i estem molt contents amb el resultat.
El tracte amb ella ha sigut molt fàcil, ha estat molt atenta amb nosaltres en tot moment: des que ens vam posar en contacte amb ella fins a les entregues de l'àlbum. El dia del casament va ser molt discreta i, malgrat la pluja, va capturar tots els moments.

Mònica & Adrià

Vam demanar a la Mireia que fos el nostre fotògraf per la nostra cerimònia de renovació de vots recentment a prop de Barcelona. Va fer una feina fantàstica, i és clarament una fotògrafa molt creativa i amb molt de talent. Les fotografies són precioses i vam quedar molt contents amb elles. Mireia també ens va entregar les fotos molt ràpidament i va ser molt professional abans, durant i després de la cerimònia. La recomanem encaridament.

Elaine & John

Continguts © 2020 Mireia Navarrocreat en Bluekea