Notícies
Notícies

Exposició fotogràfica "El camí de la llet: de les mares donants als nadons prematurs "

09/10/2017
Diferents hospitals catalans

El camí de la llet: de les mares donants als nadons prematurs

El camí de la llet: de les mares donants als nadons prematurs

Estic molt contenta d'haver participat conjuntament amb el Banc de Llet , Lactapp i Victòria Peñafiel a l'exposició "El camí de la llet", en el marc de la 25a Setmana Mundial de la Lactància. 

L'exposició pretèn incentivar la donació de llet materna i és un homenatge tant per les dones que desinteressadament donen la seva llet com pels nadons prematurs què lluiten per sobreviure i pels quals la llet materna és de vital necessitat. Les imatges, algunes de les quals s'han fet en el marc de la nostra associació "Dits Petits",  mostren el camí de la llet des de la mare donant fins als nadons prematurs, passant pel Banc de llet.

L'exposició estarà simultàniament durant la Setmana Mundial de la Lactància Materna (primera setmana d'octubre) a diferent hospitals catalans entre els quals es troben l'Hospital Univesitari Quiron Dexeus, el Centre Mèdic Teknon, l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, la Maternitat de l'Hospital Clínic o l'Hospital de Nens de Barcelona.


Més informació

Workshop con Magdalena Berny

04/03/2017  -  05/03/2017
Mireia Navarro Fotografía

El pasado marzo tuvo lugar enmi estudio el workshop de dos días con Magdalena Berny para un grupo muy reducido de fotógrafos. ¿Queréis una idea de cómo nos fue? Más, en el blog.

Més informació

Tercer Fotocall solidario contra el cáncer infantil 2017

18/02/2017
Illa Diagonal Barcelona

El tercer fotocall solidario contra el cáncer infantil para recaudar fondos para la investigación en oncología pediátrica del Hospital Universitario Vall d'Hebron tuvo lugar el pasado 18 de febrero.

Este año hemos contado con el apoyo de muchos colaboradores que han hecho que entre todos el fotocall fuese todo un éxito. Si queréis saber un poco podéis visitar la entrada en mi blog.

Os esperamos el año que viene!

Més informació

Publicación en "Fly away Bride"

Estoy muy orgullosa y feliz porque la boda de Shavana & Justin ha sido publicada en el blog "Fly Away Bride" especializado en "Destination weddings". En el post podéis leer también un poco sobre la historia de Shavana y Justin y por qué eligieron Barcelona para casarse, y en el post de mi blog podéis ver más fotos de esta boda tan internacional y de la que fue su sesión preboda callejeando por Barcelona.

Més informació

El desè mes, les fotografies més tendres a Vall d’Hebron

01-12-2015  -  15-01-2016

Des del dia 1 de Desembre fins el 15 de gener tindrà lloc la que és la meva primera exposició en solitari, El desè mes, al vestíbul de l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron de Barcelona.
Més informació

Dits Petits : Nou projecte de fotografia voluntària

Dits Petits és un projecte de fotografia voluntària per nadons hospitalitzats a les unitats hospitalàries de cures intensives per prematuritat o altres problemes.
Estic molt emocionada d'engegar aquesta idea conjuntament amb la meva companya la fotògrafa Victòria Peñafiel, i tot i que de moment només l'oferim a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona ja estem pensant ampliar-la a més hospitals.
Podeu seguir-nos a la web www.ditspetits.org i a facebook, on anirem presentant als petits protagonistes i explicant les seves històries.
Més informació

Fotocall solidari contra el càncer infantil

15-02-2015  -  16-02-2015
Hospital Universitari Vall d'Hebron

Durant els dies 15 i 16 de febrer va tenir lloc el primer Fotocall solidari contra el càncer infantil a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, del que vaig tenir el plaer de ser una de les organitzadores.
Més informació

Workshop de fotografia de nadons amb Kelly Brown

A l'abril va tenir lloc al meu estudi un workshop de fotografia de nadons amb Kelly Brown, a la que admiro moltíssim. Fotògrafes d'arreu d'Europa van venir per gaudir d'aquesta oportunitat única i aprendre de mans d'unes de les millors del món. Va ser una gran experiència personal i per suposat com a fotògrafa .
Més informació

Mireia Navarro guanya la competició "Futur en femení" de la Fundació Somdex

Recentment vaig tenir el plaer de rebre de mans del Dr. Santiago Dexeus el premi del concurs “Futur en femení” a Instagram. Per a aquest concurs calia presentar fotografies que mostressin com és per a tu un futur amb la dona com a protagonista. Jo ho vaig tenir clar, i vaig pensar en la meva filla Maia, i en el que sempre m’inspira: optimisme, força, somnis per complir i felicitat absoluta. Mai puc fotografiar a Maia de cap altra manera, sempre omple la fotografia amb la seva felicitat i ganes de viure.

Va ser un plaer veure com decora la fotografia la sala d’espera del Dr. Dexeus, i em va emocionar que em diguessin que algunes dones aquesta mateixa tarda que s’havia penjat ja s’aixecaven per veure la foto més d’aprop i comentaven com els agradava. Espero que serveixi de font d’inspiració i ànim per totes elles.

Des d’aquí el meu agraïment al Dr. Santiago Dexeus, el Dr. Damian Dexeus i tot el seu equip a la Fundació Somdex per la seva gran amabilitat.
Més informació

Smile Photo contest-Child photo competition

Estic encantada de ser part dels finalistes de la competició SMILE de Child Photo Competition. És que quan la Maia somriu captiva a tothom que la mira...
Més informació

Continguts © 2017 Mireia Navarrosite by Bluekea